Košarkaški veterani isporučili još 30 m plutajućih bovi za kupalište Doma Mladost

Košarkaški veterani isporučili još 30 m plutajućih bovi za kupalište Doma Mladost

1
Podijeli

Posljednja tranša 1000 eura vrijedne donacije sa međunarodnog humanitarnog košarkaškog turnira veterana, u SC Igalo isporučena je Dječijem domu Mladost u Bijeloj.

„Riječ je o 30 m plutajućih bovi, koje će biti montirane na kupalištu ispod Doma, kako djeca ne bi ulazila u duboku vodu. Zbog njihove izrade, koja je zahtijevala vrijeme, nijesu mogle biti uručene na turniru proteklog vikenda, pa smo to uradili juče, čime smo kompletirali sve što je turnirom obezbijeđeno“, kazao nam je jedan od organizatora, Nedžad Šukurica.

Picerija i restoran

Bove još nijesu montirane, jer se vjerovatno čekaju pogodniji vremenski uslovi.

Šukurica sa svojom ekipom se, ipak, ovdje ne zaustavlja. Već za 16. jun najavljuje novo okupljanje košarkaša, kao i promociju knjige jednog velikog maga košarke, o čemu će javnost biti obaviještena narednih dana.

Podsjetićemo da je humanitarni košarkaški turnir okupio veterane ovog sporta iz Beograda, Minhena, Beča, Bergena, Londona, Banja Luke, Prištine, kao i grada domaćina, Herceg Noovg, a prikupljeno je 1000 eura.

Tim novcem za djecu bez roditeljskog staranja kupljena je sportska oprema: 25 fudbalskih lopti, 15 košarkaških, 5 odbojkaških, 2 vaterpolo, 2 torbe za nošenje lopti, 3 para reketa za badminton i 2 za stoni tenis, 2 para mreža za velike golove i koševe.

Organizator turnira bio je Pollino iz Meljina, uz suorganizatore KK Otpisani iz Bergena, Opštinu Herceg Novi, Generalni  Konzulat Srbije, doo Nova Casa, kao i kolektiv Sportskog centra.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code