Kotor bez dočeka Nove godine na trgovima, ali počinju fešte od “Božića...

Kotor bez dočeka Nove godine na trgovima, ali počinju fešte od “Božića do Božića”

1780
0
Podijeli

Pretposljednji vikend u Kotoru obilježiće početak niza novogodišnjih kulturno zabavnih manifestacija, u sklopu tradicionalnog programa “Od Božića do Božića”. Organizuju ih i ove godine NVU Karampana i Turistička organizacija Kotora.

kotor ng 301215Iako je bilo najavljivano, izostaće veliki doček na otvorenom, jer su u lokalnoj upravi usredsređeni na formiranje nove izvršne vlasti. Zato su se  NVU Karampana i TO Kotor pobrinuli da opet osmisle bogat, tradicionalni program “Od Božića do Božića”. Program počinje sjutra ujutru, a trajaće do 8. januara.

Picerija i restoran

Od 10 h ispred glavnih gradskih vrata, počinje dječiji novogodišnji bazar, gdje će učenici vrtića i škola Kotora i Tivta predstavljati svoje radove koje su pripremali sa vaspitačima i nastavnicima. Sjutra veče, na istom mjestu od 18 h, uz kuvano vino, čaj i kobasice, posjetioce će zabavljati Boka Bend i time zvanično započeti ovogodišnju novogodišnju priču. Od 23 h, u diskoteci „Maximus“ biće upriličen veliki koncert Željka Bebeka.

Program se nastavlja u subotu ujutru, od 10 h, kada će Kotorani i furešti imati priliku da uživaju u degustiranju priganica ispred glavnih gradskih vrata, gdje će se ujedno i održati novogodišnji bazar ručnih radova samostalnih preduzetnika.

Program se nastavlja sljedeće sedmice, u ponedjeljak, 26. decembra, za kada je u Kulturnom centru Nikola Đurković najavljen veliki Novogodišnji koncert Gradske muzike Kotor, od 20 h.

Sa posvećenošću u onome što je najvažnije u životu, uz puno lijepih želja i uspješnu predstojeću godinu, NVU „Karampana“ i TO Kotor pozivaju na novogodišnju kotorsku čaroliju.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code