Kotorani na „Ferie for Alle 2016“ u Danskoj

Kotorani na „Ferie for Alle 2016“ u Danskoj

0
Podijeli

to kotor kopenhagenTO Kotor predstavlja turističku ponudu na najvećem i najvažnijem skandinavskom turističkom sajmu „Ferie for Alle 2016“ u Herningu, u Danskoj.
– Nastupamo unutar štanda NTO Crne Gore. Pored TO Kotor, na sajmu učestvuju i kolege iz turističke organizacije Bar, kao i predstavnici turističke privrede: Montenegro stars Hotel Group, The Queen of Montenegro, Hotel Avala Resort & Villas, Hotel Bianca Resort & SPA, Hunguest Hotel Sun Resort, turisticke agencije Adria DMC i Meridian DMC – navode iz TO Kotor.
S obzirom da je karakteristika skandinavskog tržišta putovanja tokom cijele godine, cilj je privući što veći broj turista u predsezoni i postsezoni. Tome će svakako doprinijeti bolja avio dostupnost koju je najavio naš nacionalni avio prevoznik.
Montenegro Airlines u saradnji sa turoperatorima sa ovog tržišta, u periodu od maja do oktobra planira realizaciju čarter linije iz Kopenhagena za Podgoricu tri puta sedmično.
Na sajmu se predstavilo više od hiljadu izlagača iz 113 zemalja svijeta, a tokom sajma planirani su sastanci sa predstavnicima turoperatora, marketinških agencija i medija, u cilju daljeg unapređenja promocije Crne Gore na ovom tržištu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code