Kotorani predstavili novogodišnju ponudu u Mariboru

Kotorani predstavili novogodišnju ponudu u Mariboru

445
1
Podijeli

to kotor maribor 071215U organizaciji prestižne slovenačke turističke agencije Relax i NTO Crne Gore na konferenciji za novinare u Mariboru su predstavljeni potencijali Crne Gore, sa posebnim osvrtom na zimsku turističku sezonu. Posebno mjesto dato je Turističkoj organizaciji Opštine Kotor, koja je predstavila program novogodišnjih svečanosti.
Ponudu Kotora predstavila je Emilija Radulović sa posebnim osvrtom na tri segmenta Novogodišnje ponude: novogodisnji koncertni doček, program od Božića do Božića i Dječija Nova godina.
Na pressu, koji je trajao dva sata, prezentovan je nagrađivani film o Kotoru “Kotor for all Seasons” režisera Dušana Vulekovića, koji je i autor novogodišnjeg promo spota.
Agencija “Relax” je tim povodom štampala i specijalni katalog sa promotivnim cijenama, koje se za sedmodnevni aranžman (uključujući i avio prevoz) kreću već od 200 eura, sa ciljem da se na pravi način prezentira slovenačkom tržištu Crna Gora zimi, uz sve ponude i događaje.
Ovo je četvrto predstavljanje novogodišnjeg programa Kotorana, a drugo u regionu (Kotor, Podgorica, Beograd, Maribor), dok se promotivni novogodišnji video spot vrti na svim domaćim televizijama, kao i na regionalnom MTV kanalu.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code