Kotorski maskenbal: “Čuvari bedema” i “Oli jedan đir” najbolje maske

Kotorski maskenbal: “Čuvari bedema” i “Oli jedan đir” najbolje maske

1562
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na tradicionalnom kotorskom maskenbalu, u okviru zimskih fešti, prema odluci žirija, nagrada za najbolju pojedinačnu masku, u iznosu od 300 eura pripala je “Čuvarima bedema”. Drugo mjesto i 200 eura  osvojila je je “Kraljica ogledala” , dok su treće mjesto i 100 eura  zauzeli Budvani sa sa maskom  “Gusari i gusarke”.

Najbolja grupna maska, prema odluci žirija i publike je “Oli jedan đir” , karnevalske grupe “Karampana”, kojima je pripalo 600 eura od žirija i 800 od publike.

Picerija i restoran

Drugo mjesto i 400 eura je osvojila grupna maska “Andy Worhol pop art exibition”, karnevalske grupe  “Za dešpet”.

Treće mjesto i 300 eura pripalo je Tivćankama, karnevalskoj grupi “Ledeno kraljevstvo” sa maskom  “Snježne kraljice Boke Kotorske”.

Za najbolje maske, pojedinačne i grupne, obezbjeđen je novčani fond u iznosu od 2.700 eura, podsjećaju iz KC Nikola Đurković.

Maskenbal je treću godinu za redom, priređen u Poslovnom centru “Vukšić”, uz  maškarani đir kojeg je predvodio  kapo Luka Knezović.

Žiri je radio u sastavu: LUKA KNEZOVIĆ, kapo kotorskog karnevala, LJUBO RADOVIĆ, u ime generalnog sponzora AD Luka Kotor, Vasilija Bajrović i Nada Janković, u ime karnevalskih gupa i Dubravka Jovanović, u ime medijskog sponzora Skala radija.

Za dobar štimung bile se zadužene grupe THE Grupa i Boka bend.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code