Kraj školske godine, sjutra raspust

Kraj školske godine, sjutra raspust

1
Podijeli

Posljednji je nastavni dan u crnogorskim školama, a u Herceg Novom osnovnu školu završavaju učenici 4 škole, kao i učenici četvorogodišnjih i trogodišnjih škola u SMŠ Ivan Goran Kovačić.

Nastavna godina počela je u ponedjeljak, 4. septembra, a ljetnji raspust počinje sjutra i trajaće do 3. septembra.

Picerija i restoran

Nastavnu 2017/2018 godinu završava 375 osnovaca iz OŠ Ilija Kišić, 875 iz OŠ Milan Vuković, 624 iz OŠ Orjenski bataljon.

U skladu sa konkursom Ministarstva prosvjete za upis učenika u prvi razred srednjih škola u Crnoj Gori za školsku 2018/19. godine upis u prvi razred u SMŠ Ivan Goran Kovačić počinje od ponedjeljka 18. juna i trajaće do petka 22. juna. Učenici mogu konkurisati za opštu gimnaziju u 3 odjeljenja za 84 učenika. Za stručne škole četvrtog stepena: turistički tehničar, gastronom, fizioterapeut, ekonomski tehničar i dizajner enterijera opredijeljeno je po jedno odjeljenje sa 28 učenika.

Za obrazovne profile u trgovini i ugostiteljstvu trećeg stepena za prodavca, kuvara i konobara učenicima je na raspolaganju po jedno odjeljenje sa 28 mjesta.

1 komentar

  1. Neka se đeca dobro naspavaju i neka malo batale telefone,jer samo bez njih će se stvarno odmoriti.Naporno je i gledat ih s njima,glava zaboli.

    2
    1

Ostavite komentar

*

code