Kreacije mališana u Kumboru za uskršnji praznik

Kreacije mališana u Kumboru za uskršnji praznik

2674
7
Podijeli

Uskršnja radionica u Kumboru okupila je 35 mališana iz ove Mjesne zajednice, koji su na kreativan način šarali jaja dekupaž tehnikom, pravili uskršnje ukrase od rolni toalet papira, crtali lale i bojali nacrtana jaja.

– Na ovaj način dajemo primjer ostalim Mjesnim zajednicama, da uz malo truda okupe djecu i pruže im prelijepe trenutke – kazala je organizatorka ove akcije, Mirjana Ivović, koja je prošlog mjeseca inicirala i prvu dječiju šeširijadu u Kumboru.

Picerija i restoran

Radionica, koju su organizovale Mirjana Ivović i Milka Savić iz Kumbora, trajala je oko 3 sata, a pored radionice bila su organizovana i takmičenja u nošenju jaja na kašiki i trke „zeka“. U ovim nadmetanjima su na kraju svi bili pobjednici.

Radionicu je podržala Mjesna zajednica Kumbor, koja je obezbijedila  potreban materijal za radionicu, grickalice i osvježenje za sve učesnike, kao i prostor za radionicu.

7 Komentari

  1. Da je srece da svaka mjesna zajednica nase opstine ovako nesto organizuje,barem jednom u mjesecu.. No,ko zna,mozda se ugledaju na MZ Kumbor.. Sve cestitke…
    5    0

Ostavite komentar

*

code