NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL U BUDVI: ZDRAVKO ČOLIĆ, DŽIBONI, PERPER, VIVA VOX

NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL U BUDVI: ZDRAVKO ČOLIĆ, DŽIBONI, PERPER, VIVA VOX

574
0
Podijeli

Zvijezda novogodišnje noći u Budvi će ponovo biti Zdravko Čolić koji će zabavljati Budvane i goste 31. decembra, saopštila je direktorica TO Budva Jelena Rađenović.

Ona je zajedno sa predstavnicima budvanskih hotelijera na današnjoj press konferenciji predstavila ponudu prijestonice turizma za novogodišnju noć ističući da i ove godine, u okviru trodnevnog programa, očekuju oko 20 hiljada posjetilaca.
Osim Zdravka Čolića, publika će uživati i uz crnogorske muzičare:
– Program počinje 31. decembra kada nastupa crnogorska grupa Perper nakon koje će nastupati Zdravko Čolić. Dan kasnije, program se nastavlja dnevnim koncertom klasične muzike Mediteranskog revijskog orkestra, pod dirigentskomn palicom Radovana Papovića. U večernjim satima 1. januara nastupiće Danijel Alibabić i Džiboni, dok će 2. januara posjetioce zabavljati Vanja Radovanović i Viva Vox, najavila je Rađenovićka.
U budvanskoj TO vodili su računa da ne zaborave ni najmlađu publiku kojoj će ove godine biti ponuđen izmijenjen program:
„Umjesto jednodnevnog programa na Trgu, djeci će biti ponuđen dvonedjeljni program u novom bioskopu, gdje će svaki dan biti u prilici da odgledaju besplatno dvije filmske projekcije, koje obezbjeđuje Opština i TO Budva”, kazala je ona.
Ona je istakla i da sa regionalnom promocijom novogodišnjeg programa kreću već od sjutra, a da su im target-tržišta upravo turisti najprije iz Crne Gore, a zatim i iz zemalja bivše SFRJ, jer javni doček Nove godine u Budvi je brend, događaj bez kog se Nova godina više ne može zamisliti.
„Novogdišnji muzički program sa svim troškovima koštaće 215.000 eura, od kojih je TO izdvojila 120, Opština 70 hiljada, a ostatak sponzori”, zaključila je Rađenovićka.
U hotelu Splendid zvijezda večeri 31. decembra i 1. januara, prema riječima PR Maje Vukićević, biće Toni Cetinski, dok će 2. januara već tradicionalno goste zabavljati Haris Džinović, a za dobru atmosferu pobrinuće se pop bend Čarter i Orkestar Žutog Serhatlića.
Hotelska grupa Budvanska rivijera, prema riječima PR Vesne Lagator, u svom petrovačkom hotelu pripremila je doček i najpovoljnije cijene. Posljednjeg dana 2015. goste će zabavljati Šaban Šaulić, Colonia i Goran Karan.Prvog januara nastupiće Saša Matić i Colonia, a 2. januara, za Paštrovsko veče, Parni valjak.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code