KSR Igalo državni prvak u ribolovu iz barke

KSR Igalo državni prvak u ribolovu iz barke

0
Podijeli

Klub sportskih ribolovaca Igalo seniorski je prvak Crne Gore u ribolovu štapom iz barke. Ekipa u sastavu Marko Radosavljević, Aleksandar Milosavljević i Miloš Dašić osvojila je 30 negativnih poena. Na državnom prvenstvu učestvovalo je 45 takmičara iz 15 klubova iz svih primorskih opština, koji su učlanjeni u Savez.

Medalje i pehar za državnog prvaka uručila v.d. direktorica preduzeća Vodovod i kanalizacija D.O.O, Olivera Doklestić.

Picerija i restoran

Drugoplasirana je ekipa KSR Ama iz Kostanjice, koju čine Goran Dabović, Predrag Tasić i Zoran Beljkaš. Oni su prikupili 32 negativna boda. Njima je pehar i medalje uručio sekretar za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi, Darko Klasić.

Treće mjesto zauzela je ekipa KSR Ribar iz Baošića, u sastavu Slobodan Svilanović, Dejan Sijerković i Marko Vujisić sa osvojenh 36 negativnih bodova. Njima je pehar i medalje uručio predjsednik Saveza za sportski ribolov na moru, Mladen Rostović.

Državno prvenstvo u Igalu, održano je u organizaciji Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore i tehičkog domaćina KSR Igalo. Domaćin se ponovo pokazao kao odličan organizator, pa je takmičnje proteklo bez ikakvih poteškoća.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code