Kumborani feštali i promovisali mjesto

Kumborani feštali i promovisali mjesto

4
Podijeli

Manifestaciju “Kumborsko veče” priredila je sinoć MZ Kumbor, kao i mnogobrojne druge ovog ljeta, uprkos problemima s kojima je bila suočena preuzevši vlast od prošlog saziva, saopštavaju iz te MZ.

“Kumborsko veče” organizovano je uz pomoć Turističke organizacije Herceg – Novi, uz veliki broj gostiju, te predstavnike TOHN, Milutina Govedaricu i Mladena Dabovića.

Picerija i restoran

Predsjednik MZ Kumbor, Milan Bošković ističe da je izuzetno zadovoljan kako je manifestacija protekla kao i da je neizmjerno ponosan na kumborske domaćice koje su volonterski doprinijele realizaciji manifestacije na razne načine, među kojima je i pravljenje domaćih kolača.

Takođe, saopštava i da je zadovoljan odzivom gostijju. Zahavlan je partnerima u organizovanju manifestacije, TOHN, kao i volonterkama.

Prošlo ljeto je manifestacija izostala, ali zato je ove godine MZ odlučila da, s obzirom da ima dovoljno sredstava, mještanima i gostima upriliči još jedno nezaboravno veče, uz muziku, ples i posluženje.

Bogat kulturno – umjetnički program ove kumborske fešte upriličili su KUD “Ilija Kišić” kao i muzički sastav “Castel Nuovo” do kasno u noć.

4 Komentari

Ostavite komentar

*

code