Kupalište Plavi horizonti otvoreno i ovog ljeta za posjetioce

Kupalište Plavi horizonti otvoreno i ovog ljeta za posjetioce

1718
1
Podijeli

images_slike_gradovi_tv_plavi_horizonti_bez_hotelaOmiljeno kupalište, ne samo Tivćana, već i žitelja i turista sa cijelog primjorja, Plavi horizonti u uvali Pržno, biće im dostupno i ove sezone, premda pripada investitoru Qatari Diar Hotel and Property Investment Montenegro.
Poslije sprovedenog tenderskog postupka i uz saglasnost Vlade Crne Gore, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom je u aprilu 2013. godine zaključilo Ugovor o dugoročnom zakupu kupališta “Plavi horizonti” u Tivtu sa Qatari Diar Hotel and Property Investment Montenegro d.o.o. sa sjedištem u Podgorici.
Režim korišćenja kupališta utvrđen je Planom objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra za 2016. – 2018. godinu, a koji je donijelo Ministarstvo održivog razvoja i turizma Crne Gore.
Kako su saopštili iz JP Morsko dobro Crne Gore, u pripremi je Aneks ugovora sa katarskom firmom, zato će u narednoj ljetnjoj sezoni kupalište funkcionisati po istom režimu kao prethodne. To podrazumijeva nesmetan pristup svim posjetiocima čitavom njegovom dužinom.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code