Kvar na javnoj rasvjeti na dijelu Šetališta

Kvar na javnoj rasvjeti na dijelu Šetališta

1485
9
Podijeli

Javna rasvjeta od mosta Milašinovića do Yachting club-a od sinoć je van funkcije zbog kvara. Tehnička služba Stambeno komunalnog je na terenu, i nastoje da saniraju kvar u što kraćem roku.

setaliste rasvjetaPrema riječima direktora ovog preduzeća, Branka Božovića, izgorio je upravljački ormar:

Picerija i restoran

“Zbog havarije od petka ovaj dio Šetališta je bio u mraku, kao i dio Milašinovića mosta i Njegoševa ulica od Galeba. Riječ je o kvaru od par stotina eura, ali novac nije problem, već je problem što to popravka dugo traje”, kazao je Božović.

Od danas je počelo isključivanje javne rasvjete duž Šateališta i rivijere, koja je radila preko dana zbog uspstavljanja satelitskog daljinskog upravljanja. U Baošićima je krenulo  postavljanje novih podzemnih kablova na mjestima gdje ih je Ćeltikćoglu oštetio, a večeras bi rasvjeta trebalo da zasija punim kapacitetom.

Radnici ovog preduzeća završavaju danas i košenje duž magistrale, što je već treći put ove godine. Od danas će opet krenuti u košenje naselja, a prvo Tople I. Proteklih pet dana obavljeno je košenje rastinja na Luštici, uz sve lokalne puteve.

9 Komentari

 1. stvarno je katastrofa ,uvo je uzas kako grad izgleda a znam kako je izgledao nekad a ovdje sam se rodio.ovo postaje nepodnosljivo vise,a sto se tice nove rasvjete dosta sijalica neradi,podjite na suscepan na raskrsnicu tri nerade pa u ratisevinu neke nerade a ima ih vjos
  0  0
 2. Sinoc setah i vidjoh jednu lampu sa nove rasvjete na dolinu bacena. Pitam se je li neko od majstora zaboravio zavrnut vijke ili su vandali ili je to ta pokvarena pa su je nesavjesno odlozili? Svakako nije mi bilo milo vidjet narocito sto znam koliko nas kosta.
  0  0
 3. Samo sad kada ste prosirili setaliste, u Igalu dozvolite da ugostitelji stave stolice preko puta.. I svaka cast! Bolje da ga niste prosirivali.. Odnosno vi ste prosirili kafane!
  0  0

Ostavite komentar

*

code