Lako i besplatno do taksija: Taxi More preko aplikacije KABX,...

Lako i besplatno do taksija: Taxi More preko aplikacije KABX, na pametnom telefonu

4809
12
Podijeli

taxi-more-kabx-teU vremenu novih tehnologija i pametnih telefona, otvara se još jedna mogućnost da obezbijedite  taksi vozilo u Herecg Novom preko aplikacije.

Kabx alplikacija je veoma korisna i trebalo bi da je ima svaki pametni telefon. Preko nje brzo, lako i besplatno možete da naručite vožnju, a pruža vam i sigurnost, jer podatke o vozaču i broju vozila koje dolazi po vas dobijate na ekranu.

Picerija i restoran

Kakav je postupak? Ulogujte se na aplikaciju, kliknite na “Naruči” i vaše taksi vozilo će se stvoriti ispred vas, u zakazanom vremenu. Preko ove aplikacije možete i da pratite putanju kretanja vozila i da u svakom momentu znate na kojoj se udaljenosti nalazi od vas.

kabxAplikacija je veoma laka za instalaciju i dostupna je za Android i iPhone pametne telefone. Kada je instalirate potrebno je da se registrujte kao korisnik.

– Drago nam je da možemo da  ponudimo nešto novo i ovim putem odgovaramo na zahtjeve klijenata koji su se žalili na visoku cijenu poziva prilikom naručivanja taksi vozila – poručuju iz kompanije “Taxi More”.

Najavljuju i da je u pripremi nova aplikacija “TAXI MORE 19730” koja će biti  jednostavnija i lakša za primjenu, takođe besplatna za krajnje korisnike.

– Na vrijeme ćemo obavjestiti o početku korišćenja nove aplikacije koja će biti slična KABX aplikaciji, ali jednostavnija i bolja za korišćenje – uvjeravaju iz ove  kompanije.

taxi-more-6Novosti iz Taxija More možete naći i na njihovim Facebook i Twitter stranicama kao i na sajtu taximore.com.

12 Komentari

 1. Radi bez problema !
  Na sajtu je stavljen link za registraciju preko web-a ako imate problema preko aplikacije. Udjite na link – dispecerska sluzba – i imate
  https://book.kabx.net/34315/Account/Register
  da se registrujete. Poslije toga unesite podatke na kabx ! jednostavno radi i bez problema se narucuje vozilo ! Ovaj link pogotovo neka koriste korisnici iPhone-a jer dosta olaksava registraciju. U fazi im je njihova Taxi More aplikacija koja ce skoro biti realizovana tako da ce se moci registrovati besplatno direktno preko njih.
  Sve u svemu radi dosta dobro !!!
  0  0
 2. Super je sve, samo ne mozes da se registrujes…!!!
  Ne nudi Crnu Goru u izboru drzavnog koda telefona, samim tim ne mozes upisati validan broj i ne moze ti na njega stici KOD za registraciju. Bez veze…!!!
  0  0
 3. Krajnje jednostavno za upotebu. Koristio sam ovu aplikaciju i u inostranstvu.
  Instaliras Kabx, popunis podatke za registraciju, stigne ti kod koji upišeš. I to je to. Kada želite da naručite taxi ili vas aplikacija direktno locira ili na mapi obilježite gdje već želite da vas pokupi i bookirate. Ima tu još dodataka za koliko minuta vaš taxi stiže, gdje se nalazi na mapi, možete pozvati vozača…itd. A najbolje je što vam niko ne može “ukrasti” vozilo jel vozač ima tačno ime koga je naručio. Super
  0  0

Ostavite komentar

*

code