LAŽNA PRODAJA SANDUČIĆA U IME POŠTE CRNE GORE

LAŽNA PRODAJA SANDUČIĆA U IME POŠTE CRNE GORE

97
0
Podijeli

Zbog izvjesnog broja lica koja se posljednjih dana na području Kamenara i Bijele predstavljaju kao radnici Pošte Crne Gore, nudeći građanima na prodaju poštansku sandučad, Pošta Herceg Novi apeluje na građane da ne nasijedaju na takve priče i ponude.

“Ta lica ni na koji način nijesu povezana sa Poštom Crne Gore, ne rade u ime Pošte Crne Gore, niti je riječ o aktivnostima koje preduzima Pošta. Ta prodaja sandučića nema nikakve veze sa Poštom Crne Gore”, kategforični su iz Pošte Herceg Novi.
Mještanima Kamenara i Bijele proteklih dana nepoznata lica predstavljala su se kao radnici ili opunomoćenici Pošte, koju su pozivanjem na Zakon o poštanskim uslugama, od građana uporno tražili da kupe poštanski sandučić koji navodno oni prodavaju. Građani su o tome informisali Poštu Herceg Novi, jer za tako prodate sandučiće, navodni “prodavci” izdavaju neku priznanicu na kojoj ne stoji pečat Pošte.
“Svako ima pravo na slobodu privrednog djelovanja u skladu sa propisima, ali nema pravo lažnog i pogrešnog predstavljanja. Za nelegalan rad nadležne su tržišne i poreske inspekcije”, zaključuje se u saopštenju Pošte Herceg Novi.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code