Lazure Marina&Hotel odabrala operatera švajcarsku kompaniju Sophos Hotels

Lazure Marina&Hotel odabrala operatera švajcarsku kompaniju Sophos Hotels

6017
5
Podijeli

Komapnija Lazure Marina & Hotel, koja gradi luskuzni rizort u Meljinama, ostvarila je partnerstvo sa švajcarskom kompanijom Sophos Hotels S.A. Taj operater se bavi hotelskim menadžmentom u Evropi, Centralnoj Aziji, Rusiji i bivšim sovjetskim republikama u oblasti hotelske ekspertize i menadžmenta.

Sophos Hotels S.A. je nebrendirana kompanija koja posluje sa velikim hotelskim lancima kao nezavisni operater. Trenutno Sophos Hotels upravlja i razvija više od 20 objekata širom Evrope.

Picerija i restoran

– Know-how Sophos Hotels se bazira na širokom i bogatom iskustvu koje je stečeno širom svijeta i skupljeno tokom 25 godina rada u oblasti operacija, treninga, konsaltinga, strateškog razvoja, nekretnina, upravljanja aktivima, finansijskih prognoza i analiza.

Kada je riječ o saradnji sa Lazure Marina & Hotel, švajcarska  kompanija Sophos Hotels će pokriti sve aktivnosti pred otvaranje, poslove hotelskog menadžmenta i svakodnevnih operacija, uključujući izbor personala, sastavljanje budžeta, prodaju, marketing, nabavku i održavanje Lazure hotela i Spa centra, kaže nam project menadžerka Lazure Marina & Hotel, Anna Martynova.

– Mi snažno verujemo da će ovo partnerstvo biti plodnosno kako za nas kao investitore ovog kompleksa, tako i za Sophos Hotels kao menadžersku kompaniju – izjavila je Ana Martinova.

– Imaćemo koristi i moći ćemo da učimo od profesionalaca i najboljih metoda upravljanja hotelskim biznisom. Nema sumnje da će naš hotel moći da ispuni najviše međunarodne standarde zahvaljujući impresivnom iskustvu i fantastičnoj reputaciji kompanije Sophos u industriji hotelskog menadžmenta – tvrdi ona.

Lazure Hotel se nalazi u restauriranom istorijskom zdanju Lazaret, u Meljinama, gdje će se nalaziti 24 smještajne jedinice, 2 restorana sa baštom i terasama sa pogledom na more, vinskim barom, konferencijskom salom i malim muzujem koji je posvećen istoriji ovog unikatnog mjesta.

5 Komentari

 1. @ Observer
  “Zasto da ne…”
  Zasto da ne svakoj prici koja je korektna, korisna, ozbiljna i u opstem interesu ali u tvom tekstu su umjesane i dobre i lose price na pomalo manipulantski nacin (podsjeca me na nekoga na nasoj politickoj sceni)!

  9
  1
 2. Kamo srece da je vise ovakvih pozitivnih primjera,uprkos velikoj kritici od strane dezurnih kriticara.
  Jos projekata postoji ali su opstruriani.
  Politika je tu nebitna.
  Dali su mu dzabe?
  Zaradit ce velike pare?
  Do juce se tu vrsila velika i mala nuzda,kao i na Mamuli,Spanjoli,Kumboru,Arsenalu,itd..
  Bitno je samo da zadrzimo kontrolu nad resursima.dati imna koliko god godina,ali zadrzati vlasnistvo.
  Ako je to moguce.
  Stepenice pokretne? Zasto da ne?
  Podvodni tunel do Lustice? Zasto da ne?
  Samo definisati vlasnistvo,jacu kontrolu. Imamo pametnih osoba za izvoz, i previse.
  Izadjite iz politike,pogotovo ovih dugogodisnjih koje su se istrosile.
  Vrijeme je.
  Kada ako ne sada.
  Dosta je bilo,….lo

  6
  6

Ostavite komentar

*

code