Led rasvjeta stalno uključena, jer je u toku dekodiranje

Led rasvjeta stalno uključena, jer je u toku dekodiranje

2285
11
Podijeli

led rasvjeta testiranjeNakon okončane druge faze, 2,6 miliona eura vrijednog, projekta led rasvjete u Herceg Novom, otpočelo je njeno dekodiranje, odnosno priključivanje cjelokupne mreže na daljinsku upravljačku jedinicu. To je razlog zbog kojeg je ulična rasvjeta konstantno uključena, ali i trenutno “bljeckanje” rasvjete.

Po riječima sekretara za komunalne djelatnosti i ekologiju, Ilije Peulića, dekodiranje se obavlja elektronski, jednim dijelom iz Danske, odakle je firma Hesel light, sa kojom je sklopljen ugovor, a jednim iz Beograda. Do sada je urađeno dekodiranje rasvjete u Kamenarima i Bijeloj, a završetak se očekuje u narednih nekoliko dana. Nakon toga će Herceg Novi dobiti novu, savremenu uličnu rasvjetu na daljinsko upravljanje.

11 Komentari

  1. Ok je za te sto gore dan i noc, platicemo struju nema veze, placamo svasta bezkorisno, a sta je sa onima koje su vec crkle pa ne gore ni noc ni dan? Svaka peta otprilike…

    0
  2. Zamislite,iz Danske i Beograda nam dekodiraju rasvjetu,pa mora da gori danima i noćima.Savremene li tehnike,Bože? Imamo veliku sreću što imamo para da kupimo sve što vidimo na Internet da postoji.

    0
  3. Ova rasvijeta je katastrofa .. Slabo svijetli u odnosnu na predhodnu … Ova je previše depresivne boje, osjećaj ko da idem u bolnicu!!

    0

Ostavite komentar

*

code