Liga šampiona: Jadran Carine u Mađarskoj

Liga šampiona: Jadran Carine u Mađarskoj

995
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_sport_vk_jadran_2015Vaterpolisti Jadrana Carine danas su otputovali za Mađarsku, jer u subotu igraju u Ligi šampiona protiv Egera.
Eger je izuzetno dobra ekipa, koja je u vrhu Jadranove grupe i koja već ima obezbjeđen plasman na finalni turnir.

– U prvom meču smo odigali s njima nerješeno 11:11 i bili smo bolji tokom čitavog meča. Možda nije bila ni objektivna situacija. Mi smo tada bili kompletniji nego danas. Oni su bili bez svog centra i došli su tri dana poslije osvajanja Kupa, u slavljeničkom raspoloženju – kaže nam trener Jadrana Carina, Vladimir Gojsković.

Picerija i restoran

– Ovo je sigurno još jedna utakmica u kojoj možemo da iskoristimo mlade igrače da dobiju dosta prilike, više nego u prvom dijelu sezone i da vidimo kako ko od njih napreduje. Svaka utakmica evrolige je izazov. Probaćemo da se pokažemo što bolje. Kada bismo ponovili neke stvari iz prvog meča sa Egerom bilo bi dobro. Nadam se da ćemo što duže imati bar ujednačenu igru – kaže Gojković.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code