„Lighthouse“ i Gradska kafana puni za novogodišnje praznike

„Lighthouse“ i Gradska kafana puni za novogodišnje praznike

1656
4
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_gradovi_hn_objekti_gradska_kafana_rjZahvaljujući dobrom programu, ali i pripremi, koja je podrazumjevala dobar marketing, u kompaniji „Lighthouse“ zadovoljni su posjetom i prihodom tokom novogodišnjih praznika.
– Za hotel „Lighthouse“ u Igalu i Gradsku kafanu, kojom upravljamo, ovo je bila najbolja godina otkako je hotel privatizovan. Svi ležajevi bili su rasprodati još početkom decembra. Imali smo veliku grupu iz Bugarske, preko partnera sa kojim sarađujemo više godina. Posebno raduje to što ne samo da su raspoloživi kapaciteti bili popunjeni, nego što je interesovanje bilo veće od toga – ističe direktor prodaje, Jovan Mićunović.
Gradska kafana, koja postaje centar dešavanja u gradu i gdje je za Novu godinu nastupala sjajna Andrijana Božović, takođe su sva mjesta unaprijed bila rasprodata:
jovan micunovic– Čak smo imali situacija da dodajemo stolice, jer je bilo veliko zanimanje. Na vrijeme smo promovisali novogodišnji program, kako za doček Nove godine sa svečanom večerom u Gradskoj kafani tako i za četvorodnevni paket aranžman u hotelu. To je dalo rezultat i isplatilo se – kaže Mićunović.
U hotelu „Lighthosue“ je 40 dvokrevetnih, trokrevetnih soba i apartmana. Sa preko 100 gostiju i još 30-ak domaćih, nije bilo praznog kreveta.
– Nevjerovatno koliko je ljudi pozivalo 30. decembra za hotel i za doček u Gradskoj kafani, gdje smo imali 140 gostiju. Da je bilo mjesta imali bismo još toliko – tvrdi Mićunović.

4 Komentari

Ostavite komentar

*

code