LIJEPA RIJEČ DONOSI USPJEH U SVIM ODNOSIMA

LIJEPA RIJEČ DONOSI USPJEH U SVIM ODNOSIMA

141
0
Podijeli

Parolama i teorijama, savjetima i tehnikama kako da prema  sebi i drugima gajimo lijepa osjećanja, koja će nam donijeti uspjeh, prepuni su mediji. Ali pravi savjetnici za ljubav i ostale odnose koje gajimo u životu, od danas će boraviti u Budvi, nakon što su seminar imali i u Podgorici.

Psihoterapeutkinje Sanja Mraša i Tatjana Mitrović održaće radionički seminar o ljubavnim odnosima, što je, kako kaže za naš radio Mitrovićka, svojevrsna interakcija sa polaznicima ovog projekta.

Picerija i restoran

– Nema tu otvaranja i potpunog razotkrivanja, pred nepoznatima. Nećemo javno govoriti o pojedinačnim problemima u ljubavi. Ovakvi seminari služe za bolje upoznavanje sebe. Ponudimo razne mogućnosti koje imamo u poboljšanju naših odnosa sa drugima, a polaznici sami izaberu šta će od svega toga primjeniti u životu – ističe Mitrovićka, dodajući da će se svakoga dana baviti drugom temom.

– Komunikacija je osnov svega, a nje je sve manje. Ubrzani način života, borba za egzistenciju, sve duže radno vrijeme uslovljava nas da tako i komuniciramo. Ne moramo se osloniti na verbalnu komunikaciju, ona može biti neverbalna, pogledom, ali i dodirom -objašnjava Mitrovićka.

Osim ljubavnih odnosa, oni na poslu sa nadređenim često zadaju probleme iz kojih nam se teško izvući uzdigunte glave.

Kako razgovarati sa šefom, direktorom, kada niste zadovoljni na svom radnom mjestu? Kako zadržati dostojanstvo i ne pasti u vatru?

– Pokušajte da sve što imate da kažete spakujete što bolje – savjetuje Mitrovićka. Krenite od svojih emocija i od toga kako se osjećate.

Vrlo cenzurisano nastupite, izbjegavajte ružne riječi i viku i uspjeh neće izostati – tvrdi psihoterapeutkinja Mitrovićeva.

– Ljubav, lijepa riječ i nježnost vode ka uspješnim odnosima u svakom dijelu našeg života – dodaje  psihoterapeutkinja, Tanja Mitrović.

Seminar o ljubavnim, ali i drugim odnosima trajaće od danas do 28. oktobra, od 18h do 21h u Imago centru, u budvanskom naselju Lazi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code