Likovna kolonija Herceg-Novi-Sad 2016

Likovna kolonija Herceg-Novi-Sad 2016

873
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_dogadjaji_2014_razno_hotel_vojvodina_igaloU hotelu Vojvodina u Igalu, od 8. do 18. septembra biće održana peta međunarodna likovna kolonija Herceg-Novi-Sad 2016 uz učešće petnaest umjetnika iz Mađarske, Poljske, Crne Gore i Srbije. Kao i prethodnih godina, pozvani su autori različitih poetika i generacija, a saziv je obogaćen učešćem vajara i slikara mozaičara.

Autori koji će i ove godine naći inspiraciju u Novom i Igalu su: Miloš Vujanović, Ljubomir Popadić, Dominika Paczkowska, Vladislav Šešlija, Darko Aćimović, Anitta Rotter, Robert Csaki, Jovana Petković, Ljiljana Rivić, Djerdji Ačaji, Zoran Krulj, Agneš Felhazi, Snežana Luković, Jelena Pavićević i Srđan Šarović.

Picerija i restoran

Kolonija je otvorena i za sve zainteresovane posjetioce.

Otvaranje izložbe radova kolonije Herceg-Novi-Sad 2016 biće u velikoj sali hotela “Vojvodna” u Igalu 17. septembra, u 20 časova. Organizator kolonije je Panonija PKV Novi Sad.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code