LINIJA PALE-HERCEG NOVI: AUTOBUS SLETIO S PUTA, DVOJE OD TROJE POGINULIH DRŽAVLJANI...

LINIJA PALE-HERCEG NOVI: AUTOBUS SLETIO S PUTA, DVOJE OD TROJE POGINULIH DRŽAVLJANI CRNE GORE

0
Podijeli

Foto:Srna.rsNa magistralnom putu Brod na Drini – Šćepan Polje sinoć oko 23 sata u mjestu Dučeli dogodila se saobraćjna nesreća u kojoj su tri osobe smrtno stradale od kojih su dvije državljanke Crne Gore, a povrijeđeno je 13 ljudi – kazala je u izjavi za CdM otpravniica poslova u ambasadi Crne Gore u BiH Borka Kujović.

 
– Do nesreće je najvjerovatnije došlo kada je vozač autobosa marke Mercedes koji je saobraćao na relaciji Istočno Sarajevo – Herceg Novi iz neutvrđenih razloga izgubio kontolu nad vozilom, uslijed čega je autobus skliznuo sa kolovoza i sletio u provaliju, potvrdila je za Anadoliju portparolka Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.
Kako je istakla, 13 povrijeđenih, koji su se nalazili u autobusu, su državljani Crne Gore i Bosne i Hercegovine i oni se nalaze u Univerzitetskoj bolnici u Foči.  Povrjeđeni putnici iz Crne Gore su Podgoričani Đorđe Boljević (1982), Azra Avdić (1989) i Andrej Raspopović (1985), i Ranka Lučić (1954) iz Herceg Novog, koja je smještena na Odjeljenje intenzivne njege.
– Ispod autobusa se još uvijek nalaze tri tijela stradalih putnika koja ne daju znake života, ali njihov identitet zbog položaja autobusa još uvijek nije poznat. Čeka se na dizalicu koja će ukloniti autobus, kazala je ona.

Picerija i restoran

Foto: srna.rs

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code