Lišen slobode osumnjičeni za pokušaj ubistva u Herceg Novom

Lišen slobode osumnjičeni za pokušaj ubistva u Herceg Novom

11
Podijeli

Nakon što je 64-godišnji S.D iz Goražda, sa prebivalištem u Herceg Novom i crnogorskim državljanstvom, pokušao juče da ubije Novljanina D.P. hercegnovska policija ga je ubrzo uhvatila i lišila slobode.

Kako saopštavaju iz Uprave policije, službenici  Centra bezbjednosti Herceg Novi su u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo ubisto u pokušaju. Osumnjičeni je istog dana  lišen slobode, uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio KD ubistvo u pokušaju u sticaju sa KD nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Picerija i restoran

Prekršiocu S.D. je nakon saslušanja tužilac donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privođenja nadležnom sudiji za istragu.

Sumnja se da je on oko 3,30 časova, došao do stana u kojem boravi D.P. sa kojim je ranije imao nesuglasice. Kada mu je otvorio  vrata u ruci je držao pištolj uperen u njega i prijetio mu. D.P. je tada sklonio ruku sa poištoljem S.D i ispaljeni projektil je završio u vratima. Došlo je do fizičkog obračuna u kojem je S.D, sumnja se, zadao D.P. više udaraca drškom pištolja u predjelu glave nanoseći mu povrede.

Službenici CB Herceg Novi su,  u veoma kratkom roku pronašli S.D. oduzeli mu pištolj „Pietro Beretta“ sa četiri metka u okviru i jednim metkom u cijevi koji je  imao u ilegalnom posjedu.

11 Komentari

  1. za,,tito,,potpuno si u pravu danas su heroji u našem gradu isti oni koji su švercovali oružje,pljačkali,varali narod…nema više ni časti ni poštenja isplivala ba***a na površinu…ali ničija do zore

    27
    1
  2. Nemaviše policije ni zakona… Kad ste čuli zadnji put da neko cvili pod pendrekom molicije… Ljudi s druge strane zakona potpuno normalno funkcionišu i prijvaćeni su u narodu (pad morala) ŽALOSNO… NEMA VIŠE NI ČOJSTVANI JUNAŠTVA…MEMAVIŠE ČJICKOSTI… NEKAD SU SE NARKO DILERI, UBICE, LOPOVI, SILEDZIJE IZBJEGAVALI I ŠIKANIRALI, DANAS IH SVI PRIHVATAJU OBJERUČKE U SVOJE DRUŠTVO… DNO DNA… 🙂

    22
    1

Ostavite komentar

*

code