Lišeno slobode dvoje Novljana zbog razbojništava i krađa

Lišeno slobode dvoje Novljana zbog razbojništava i krađa

6
Podijeli

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi su rasvijetlili tri razbojništva i jednu tešku krađu u produženom trajanju. Tom prilikom su  dva lica iz Herceg Novog lišena slobode, saopštavaju iz Uprave policije.

Hercegnovska policija je  29. januara rasvijetlila tri razbojništva počinjena na području Opštine Herceg Novi i tom prilikom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom podnijela poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, za kojeg je utvrđeno da je B.R. (32) iz Herceg Novog.

Picerija i restoran

B.R. je, 29. januara, lišen slobode u Budvi, zbog sumnje da je, osim tri razbojništva u Herceg Novom, počinio nekoliko razbojništva i na području Budve.

Policijski službenici su kriminalističkom obradom posumnjali da je B.R. u tri navrata počinio razbojništva u Herceg Novom na štetu kladionica „Volkano“, koju je pokrao 30. novembra prošle godine, kada je kako se sumnja otuđio 475 eura,  zatim „Euro loto“, 10. decembra, kada je otuđio 300 eura i „Šansa“, 24. januara, gdje je takođe ukrao 300 eura. On je, kako se sumnja, ova krivična djela počinio tako što je ulazio u sportske kladionice u večernjim časovima i uz prijetlju nožem otuđivao dnevne pazare.

Osumnjičeni B.R. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu.

Pored toga, službenici CB Herceg Novi su, 30. januara lišili slobode  i M.K. (24) iz Herceg Novog zbog sumnje da je počinio krivično djelo, tešku krađu u produženom trajanju. Službenici policije su posumnjali da je M.K.  od 15. do 26. septembra prošle godine u Kamenarima, upotrebom fizičke snage povalio u više stanova – vikendica koje su u vlasništvu stranih državljana. On je tada ukrao televizore, druge tehničke stvari kao i jedan gumeni čamac. O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Herceg Novom, koji je naložio da se M.K. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa u produženom trajanju.

6 Komentari

 1. Mom komsiji ukrali auto i do dana danasnjeg nikom nista.Možda je taj koji ga je ukrao medju njima.Pritisnite ih dobro nek propjevaju jer oni svi izmedju sebe znaju ko je sta uradio.

 2. Ha,ha..Da nije žalosno bilo bi smiješno.Dobro su prošli,mogao im je zapalit kuću.A što je najgore,taj lik,s dosijeom još uvijek radi.Bruka za ostale poštene i požrtvovane momke,kako trpe nekog takvog u svojim redovima.Zar treba da strahujemo kad nedaj bože moramo zvati vatrogasce.Strašno….

 3. Dobro je, ne rade samo sajovci i saobraćajci. Doskora, za krađu telefona ili televizora, mogli ste se žaliti u pekari, jednak rezultat. Samo neka nastave! I da tužilaštvo i sudstvo daju svoj doprinos sređivanju užasnog stanja.

  14
  2
 4. Što čini droga,bačite to iza brave a ključ u more.Kakvo sudjenje,olakšavajuće okolnosti.Pri tom već imaju dosije i trba opet da se šetaju,drogiraju i plaše gradjane.Udaljiti iz društva,korov.

  19
  2
 5. A osnovni tužilac će mu žestoko priprijetiti.
  Mom komšiji je vatrogasac iz Meljina pokrao kuću,
  u tužilaštvu suu rekli fa je nasilan i da je dobro da nisu bili tu ,jer bi ih možfa i fizički ugrozio.

  26
  1

Ostavite komentar

*

code