LJETNJA ŠKOLA PJEVANJA „MARITIME VOICES“ U HERCEG NOVOM

LJETNJA ŠKOLA PJEVANJA „MARITIME VOICES“ U HERCEG NOVOM

91
0
Podijeli

U Muzičkoj školi u Herceg Novom od 4. do 7. juna počinju prve radionice pjevenja, a prednost je što budući mladi polaznici ne moraju imati muzičko predznanje.

Radionice će voditi pedagoškinja Marita Topić, koja posljednjih 14 godina radi sa omladinskim horom “Musica Viva” u Somboru. Ansambl je za to vrijeme postao uspješan, sa više vrijednih nagrada, prepoznatljiv i prihvaćen u muzičkim krugovima, kao i kod široke publike.
– Kako sam velika ljubiteljka mora i Boke, želim da svoje znanje i iskustvo prenesem u ovaj divan grad – kazala nam je Marita, ističući da će na radionicama ljetnje škole pjevanja biti drugačiji repertoar. Svetovni, koji njeguje atraktivan jazz, pop, rock i world music program, uz scenske elemente, pošto njene sklonosti idu u tom pravcu, savremenog muzičkog izraza.
Njena ideja je da se na radionicama – probama, okupe mladi pjevači, koji žele da se upuste u nešto novo. Drugi blok radionica biće krajem juna, a u zavisnosti od odaziva polaznika, plan je da udarni dio ljetnje škole pjevanja bude od sredine jula do sredine avgusta. Radionice u junu su besplatne.
Pjevanje je divan način da provedete svoje slobodno vrijeme, a da pritom razvijate muzičke sposobnosti i uživate. Pjevanje u tijelu oslobađa prirodne “hormone sreće”, grupno pjevanje naročito, poručuje Marita Topić.
Prijava polaznika i prva radionica je 4. juna u 19 h u Muzičkoj školi Herceg Novi. Dodatna obavještenja mogu se dobiti na Fb profilu Marita Topić, e-mail: marita.topich@gmail.com i na mob. br. +381 641462983.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code