Ljetnji košarkaški kamp u Igalu okupio 85 kampera i evropske trenere

Ljetnji košarkaški kamp u Igalu okupio 85 kampera i evropske trenere

0
Podijeli

U Igalu je okončan  prvi dio VIII košarkaškog kampa “Svi za jednog, jedan za sve” – Igalo 2018. Vodio ga je Raša Mijušković po instrukcijama  legende ženske košarke i NCAA, trenerice Jasmine Perazić.

Treninzi se od danas nastavljaju individualno i programima za kampere u saradnji sa sportskom teretanom “GYM 2000” iz Igala. Početkom avgusta predstoje još dva gostovanja i predstavljanja rada kampa – u saradnji sa KK “Mega Basket” iz Golubovaca i KK “I ti si neko” iz Kisača, čime i zvanično završava ljetnji košarkaški kamp u Igalu za 2018 godinu.

Picerija i restoran

Ovog ljeta je evidnetirano 85 kampera, 185 treninga, 13 utakmica, jedan mini kamp u Baru i učestvovanje na “RODA Kupu” u Bečeju, gdje je osvojena srebrna medalja.  Zato je, kao i svi učesnici, Mijušković više nego zadovoljan .

Veliku zahvalnost na pomoći u realizaciji programa duguje vrhunskim košarkaškim ličnostima i znalcima, FIBA trenerima, prijateljima i učiteljima: Danijelu Tamašiju, Dragomiru Bukviću, Vladimiru Bošnjaku, profesoru Bori Ceniću, Mihajlu Bebi Uvalinu i Jasmini Perazić, ŽKK Antivari iz Bara i Nikoli Ćosoviću.

Tokom kampa bilo je i 17 radnih dana sa djecom sa teškoćama u razvoju, koji su pripremljeni po specijalnim programima radionice za poboljšanje motoričkih funkcija za autističnu djecu iz Beograda.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code