Ljudmila Riskina izložila cvijetne akvarele u Spa galeriji Instituta Igalo

Ljudmila Riskina izložila cvijetne akvarele u Spa galeriji Instituta Igalo

0
Podijeli

Galatea Gallery priredila je izložbu akvarela „Život cvjetova”, Ljudmile Riskine u Galeriji „SPA” , izložbenom prostoru Instituta „Dr Simo Milošević” A.D. Igalo.

Izložbu „Život cvjetova” u prepunoj galeriji otvorila je bivša ambasadorka Ukrajine u Crnoj Gori, Oksana Sljusarenko.

Picerija i restoran

Ljudmila je rođena u Moskvi, gdje je stekla visoko pedagoško obrazovanje. Od 2012. godine se počela baviti slikanjem akvarela u ateljeu Ščerbakov. Svake godine učestvuje na Međunarodnim izložbama u Moskvi i Crnoj Gori u Castello di Boca (Dom stvaralaštva umjetnika).

Imala je šest samostalnih izložbi, od toga tri u Moskvi: Međunarodni umjetnički fond 2014.godine, Dom kulture „Gajdarovec” 2014.godine i Međunarodni umjetnički fond 2015.godine, a tri u Castello di Boca u Stolivu: 2015, 2016. i 2017. godine.

Članica je Međunarodnog umjetničkog fonda i Međunarodne federacije akvarelista. Pobjednica je konkursa „Akvarel 2013.godine” i Simpatija gledalaca Međunarodnog festivala „A la prima” 2015 -2016. godine.

Radove je izlagala u Velikoj sali Konzervatorijuma „Petar Ilič Čajkovski” u Moskvi. Više puta je nagrađivana diplomama, sertifikatima i pohvalama u Rusiji i Crnoj Gori. Nagrađena je takođe platinastom i zlatnom značkom za doprinos u fondu „Kulturno dobro”.

Njeni radovi ukrašavaju hotele Crne Gore i Indije, a nalaze se i u muzeju „Čovjek” u Međunarodnom umjetničkom fondu (MHF) u Moskvi, kao i u privatnim kolekcijama u Rusiji, Crnoj Gori, Indiji, Španiji, Italiji i SAD.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code