LOKALNI PARLAMENT U NOVOM: SJUTRA NIZ ODLUKA ZA IZLAZAK IZ BLOKADE RADA

LOKALNI PARLAMENT U NOVOM: SJUTRA NIZ ODLUKA ZA IZLAZAK IZ BLOKADE RADA

157
0
Podijeli

Hercegnovski odbornici će sjutra razmatrati 9 tačaka dnevnog reda, između ostalog i predlog odluke o izmjeni Odluke o osnivanju Društva sa ograničenom odgovornošću „Vodovod i kanalizacija” Herceg Novi.

S obzirom da je DOO “Vodovod i kanalizacija” Herceg Novi osnovano i upisano u Centralni registar privrednih subjekata Crne Gore, prestala je potreba za postojanjem člana 23 Odluke o osnivanju Društva sa ograničenom odgovornošću “Vodovod i kanalizacija” Herceg Novi.
Brisanjem ovog člana, Zoran Šabanović bivši vd direktor nije više ovlašćeno lice za zastupanje i predstavljanje društva “Vodovod i kanalizacija”.
Pred lokalnim parlamentom biće i predlog odluke kojim se ovljašćuje Direkcija za imovinu i zastupanje Opštine Herceg Novi za davanje u zakup nepokretne i pokretne imovine, kojom raspolaže Opština. Ovim predlogom maksimalna dužina trajanja zakupa i korišćenja opštinske imovine je tri godine, a maksimalan iznos zakupnine na godišnjem nivou može iznositi 5.000 eura. Ovo ovlašćenje do sada je imao predsjednik Opštine.
Očekuje se da sjutra bude prihvaćen finansijski plan i program gradske Turističke organizacije i program mjera i aktivnosti za pripremu turističke sezone 2015.godine. Prije nego li pređu na odbonička pitanja i odgovore, odbornici bi trebalo da daju saglasnost na imenovanje Mirjane Ivanović za glavnog administratora opštine.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code