“Loro” i dalje povezuje Herceg Novi i Rose

“Loro” i dalje povezuje Herceg Novi i Rose

2
Podijeli

Opština Herceg Novi produžiće ugovor na još godinu sa Radivojem Begovićem, čijim se plovilima obavlja prevoz morskim putem od Herceg Novog do Rosa i obratno.

Naime, njegova ponuda bila je jedina na tenderu koji je Opština objavila 10. marta, a ujedno je ispunila i sve kriterijume zadate u tenderskoj dokumentaciji.

Picerija i restoran

– Kako je čl.99 Zakona o javnim nabavkama definisano da je ispravna ponuda ona “koja u cijelosti ispunjava uslove utvrđene pozivom za javno nadmetanje, pozivom za nadmetanje i tenderskom dokumentacijom” ona je u tom smislu i na osnovu svega navedenog ocjenjena ispravnom, navodi se u rješenju.

Ponudi ponuđača Radivoja Begovića, preduzetnika iz Herceg Novog za ponuđenu cijenu od 23.112,00 € sa PDV-om dodjeljeno je 100 bodova, navodi se dalje u obrazloženju rješenja.

Begović raspolaže sa dva broda, jednim kojim se stalno obavlja prevoz, drugim koji je rezervni, kao i jednim motorom. Inače, brodski prevoz od Rosa ka Herceg Novom obavlja se radnim danima, od ponedjeljka do petka u tri termina: 6.30 h, 13 h i 15.15 h. Iz Herceg Novog ka Rosama saobraća se u dva termina i to u 13.30 h i 15 h, subotom u 13.30 h.

2 Komentari

 1. Svaka čast momku,tačan kao sat!
  Gledam ga nekada po velikom nevremenu,
  kada ne možete ni provoriti vani,
  a on obavlja svoj posao!
  Treba mu Opština pružiti svu pomoć
  i poreske olakšice!
  SVAKA ČAST!

Ostavite komentar

*

code