Lovačko druženje i sjećanje na Miša Škobalja

Lovačko druženje i sjećanje na Miša Škobalja

6351
4
Podijeli

U organizaciji lovačkog društva “Orjen” ovog vikenda održano je druženje i lov u znak sjećanja na velikog humanistu, dobročinitelja i lovca Miša Škobalja.

lovci-sjecanje-na-misa-1Predsjednik lovačkog društva “Orjen”  Momčilo Dostinić, podsjetio je da je 5.novembar dan Škobaljevog rođenja:

Picerija i restoran

– Nastavićemo svake godine da se okupljamo, jer je to zaslužio  naš Mišo. Neka mu je laka crna zemlja – poručio je Dostinić.

lovci-sjecanje-na-misa-4Škobaljev kum i lovac Jovo Radman podsjetio je na Škobaljev doprinos  lovu, istakavši  da je njegovom zaslugom realizovana donacija iz Engleske. Podsjetio je i na njegovu humanost :

– Nema kuće u Herceg Novom kojoj nije pomogao. Bio je čovjek koga je neko odmah razumio, neko poslije tri dana, a neko nikad – kazao je Radman.

lovci-sjecanje-na-misa-3Podsjećamo, Mišo Škobalj je rođen 5, novembra u Sutorini, osnovnu i srednju školu završio je u Herceg Novom. Iza sebe je ostavio suprugu Ljiljanu, sina Aleksandra i ćerku Sanju.

lovci-sjecanje-na-misa-2

4 Komentari

  1. Rijetko plemenit i pošten čovjek! Svaka čast Dostiniću i lovcima,nemojmo zaboravljati vrijedne ljude ovoga kraja! Siguran sam da za Mišom žale brojne porodice,kojima je pomogao! Hvala mu!
    0    0

Ostavite komentar

*

code