LŠ: Jadran Carine dočekuje Eger

LŠ: Jadran Carine dočekuje Eger

256
0
Podijeli

images_slike_sport_vk_jadran_2015Duelom sa mađarskim Egerom, vaterpolisti Jadran Carine nastavljaju večeras nastupe u Ligi šampiona. Utakmica IV kola A grupe biće odigrana na bazenu Instituta Igalo, a početak je navaljen za 18. h.
U glavnoj rundi takmičenja, Jadran Carine do sada je bez pobjede – imaju remi sa Špandauom, ali i dva poraza od riječkog Primorja i Barselonete.
Nikola Janović za Radio Jadran ocjenjuje da je Liga šampiona forsirana zbog sticanja iskustva mlađih igrača, što je prevashodno bio cilj, a ne prikupljanje bodova.
Večerašnjeg protivnika, koji u dosadašnjem dijelu takmičenja ima pobjedu, poraz i remi, Janović smatra favoritom, jer:

“Eger je ekipa u nivou Primorja i sve sem njihove pobjede bilo bi prvoklasno iznenađenje. Ali, sa druge strane, nastojaćemo da pružimo dobru partiju i ako nam se ukaže šansa, nećemo je propustiti sigurno”, poručio je Janović.

On je mišljenja da Jadran Carine ipak može da bude dostojan protivnik, jer, kako je kazao igra se na domaćem terenu a tu je i neizostavna podrška sa tribina, koja je uvijek dobar “vjetar u leđa”, koji će da ih “nosi” tokom utakmice:

“Realno govoreći, kvalitet je višestruko na strani Egera, jer imaju desetak igrača koji su na svjetskom nivou, i toga treba biti svjestan. Na drugoj strani, pokušaćemo dati sve od sebe, pružiti dobar meč, a rezultat ćemo vidjeti na kraju”, zaključio je Janović.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code