LUCI KOTOR PRIZNANJE ZA PREDUZETNIŠTVO „STVARATELJI STOLJEĆA“

LUCI KOTOR PRIZNANJE ZA PREDUZETNIŠTVO „STVARATELJI STOLJEĆA“

324
0
Podijeli

Luka Kotor, koja je u većinskom vlasništvu opštine Kotor, dobila je priznanje za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi “Stvaratelji za stoljeća”, koje dodjeljuju Međunarodni ekonomski forum “Perspektive” Dubrovnik/Sarajevo, “Induco” d.o.o. Beograd/Slavonski Brod i “Promo Glovbal” d.o.o. Zagreb/Novi Sad.

To preduzeće nagrađeno je u konkurenciji 334 kandidata iz devet država Jugoistočne Evrope koji su se nadmetali za nagrade u pet kategorija. Najbolje je odredio nezavisni 12-člani međunarodni tim eksperata.
Ovaj forum radi na promociji onih koji najviše doprinose razvoju biznisa i preduzetništva u ovom regionu, a među laureatima iz Crne Gore do sada su bili Unija poslodavaca i portal Bankar.me.
Dodjela nagrade menadžmentu Luke Kotor biće upriličena u sklopu trodnevnog Regionalnog samita preduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrpope pod nazivom “300 najboljih” koji će početkom maja naredne godine, biti održan u Dubrovniku. Samitu će, pored lauretat, prisustvovati i preko 250 visokih zvanica iz svijeta politike i biznisa iz država regiona, a tom prilikom biće održan i međunarodni okrugli ekspertski sto pod nazivom “Kuda ide svjetska ekonomija – ekonomija budučnosti”.
Osim ovog, Luka Kotor je dobila od Unije poslodavaca Crne Gore godišnju nagradu u kategoriji “briga za zaposlene”, na nedavno završenom konkursu nagrađivanja crnogorskih firmi za društveno odgovorno poslovanje u 2015. godini.
Nagrada Unije poslodavaca menadžmentu “Luke Kotor” biće uručena na svečanosti 5. novembra.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code