Luka Čupić pobjednik prvog kola Crnogorske triatlon lige

Luka Čupić pobjednik prvog kola Crnogorske triatlon lige

1740
2
Podijeli

Po veoma vjetrovitom, ali suvom vremenu u Tivtu je danas odražano prvo kolo Crnogorske triatlon lige sa  14 najupornijih triatlonaca u muškoj i ženskoj konkurenciji.triatlon liga 1 kolo 1Njihov zadatak je bio plivanje 750 m, vožnja biciklom 20 km, a onda trčanje 5 km.

Najbolje vrijeme od 1:08:07 ostvario je Luka Čupić iz TK X Herceg Novi. Iza njega u cilj su ušli Dušan Milošević iz TK X Podgorica i Goran Daničić iz TK X Herceg Novi. Kod žena nastupla je samo jedna takmičarka, uporna i postojana, Lidija Vukić iz TK X Herceg Novi, koja je trku završila za 1:30:35.

Picerija i restoran

triatlon liga 1 kolo 2– Dugo smo razmišljali da li da odložimo trku zbog najavljenog nevremena, ali smo, ipak, skupili hrabrosti i krenuli u planirano. Ko što uvijek biva, sreća prati hrabre, pa nas je kiša zaobišla. Uslovi za triatlon su bili relativno dobri, uz malo jači vjetar koji se osjetio na biciklističkoj stazi. Bilo je i malo “smrzavanja” u moru za one koji nisu imali plivačko odijelo, a ipak su se odvažili da učestvuju. Na kraju sve je proteklo bez problema i svi su uspješno prešli zadate dionice – kažu nam u upravi TK X Herceg Novi.

Sljedećej vikenda triatlonce očekuje završno kolo Novske lige trčanja, a tri člana hercegnovskog triatlon kluba putuju u Austriju na Half Ironman u St. Poltenu.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code