LUKA MASLOVARIĆ SA NAJBOLJIM ULOVOM ŠTAPOM IZ BARKE

LUKA MASLOVARIĆ SA NAJBOLJIM ULOVOM ŠTAPOM IZ BARKE

340
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U Tivtu je u organizaciji Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore i SRK „Pagar” Tivat, održan drugi krug državnog prvenstva štapom iz barke za juniore U-21.

Pobjednik je Luka Maslovarić iz SRK „Pagar” sa 2.260 bodova, drugi Miloš Dašić iz KSR „Pristan” Bar sa 880 bodova, a treći Nikola Delibašić iz KSR „Meljine” sa 610 bodova.
Prvak Crne Gore za 2015. godini u ovoj disciplini sportskog ribolova je Miloš Dašić (KSR „Pristan” Bar) sa ukupno 4 plasmanska (negativna) boda na osnovu rezultata ostvarenih u ovom i prvom krugu koji je održan 26. aprila u Budvi.
Drugo mjesto osvojio je Luka Maslovarić (SRK „Pagar” Tivat) sa 8 plasmanskih bodova, koliko ima i trećeplasirani Gavrilo Ilić (KSR „Meljine”).
Na prvenstvu su učestvovala 24 takmičara iz osam klubova.
Naredno takmičenje biće ekipna državna prvenstva štapom iz barke i to 7. juna u Meljinama za seniore i 14. juna u Herceg Novom za juniore.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code