LUŠTICA BAY SA 10 HILJADA EURA POMOGLA STANARIMA ZGRADE U RADOVIĆIMA

LUŠTICA BAY SA 10 HILJADA EURA POMOGLA STANARIMA ZGRADE U RADOVIĆIMA

124
0
Podijeli

Tivatska kompanija Luštica Development AD učestvovala je u akciji renoviranja jedinog stambeno-poslovnog objekta u Radovićima čime je nastavila dugogodišnju saradnju i partnerstvo sa građanima i stanovnicima Luštice na kojoj Kompanija gradi novu turističku zajednicu, Luštica Bay.

Od ukupno 16.700 eura koliko su koštali izvedeni radovi, kompanija je obezbijedila 10 hiljada eura za radove na objektu sa 40 stambenih i 15 poslovnih jedinica.
„Kroz partnerstvo sa Lušticom Development uspjeli smo da obnovimo ne samo prednju fasadu već i dotrajali krov i oluke. U ime svih vlasnika stanova i poslovnih jedinica želim da se zahvalim Kompaniji na ovoj podršci. Akciju ćemo nastaviti i već smo prikupili oko šest hiljada eura za renoviranje fasade se druge strane zgrade”, saopštila je upravnica stambene zgrade Vera Bogosavac.
Početkom godine kompanija je opredijelila 31,804.48 eura za adaptaciju javne predškolske ustanove „Bambi”, dok je Osnovnoj školi Branko Brinić u Radovićima bila upućena finansijska podrška od oko 12,5 hiljada eura za renoviranje sanitarnih čvorova.
„Pored finansijske podrške koju obezbjeđujemo kroz partnerstvo sa Opštinom Tivat, nama u Luštici Development je veoma drago kada smo u prilici da pomoć usmjerimo na poboljšanje kvaliteta života naših prvih komšija, u Radovićima i Krtolima sa kojima smo ostvarili zaista odličnu saradnju”, saopštio je Daren Gibson, izvršni direktor kompanije Luštica Development.

Picerija i restoran

Kroz program podrške lokalnoj zajednici iz Luštica Development-a je do sada opredijeljeno više od 700 hiljada eura za različite projekte, sportske i kulturne sadržaje i organizacije i javne ustanove ne samo u Tivtu.
Kompanija razvija projekat Luštica Bay, novi grad na Jadranu, koji će imati sedam hotela, dvije marine, prvi profesionalni golf teren sa 18 rupa, više od 1000 stanova, 500 vila i gradskih kuća, sportske objekte i sadržaje, kao i druge objekte koji će upotpuniti izgled i funkcionalnost grada.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code