Luštica Development zaokružila donaciju od 150 hiljada eura Tivtu

Luštica Development zaokružila donaciju od 150 hiljada eura Tivtu

902
1
Podijeli

images_slike_gradovi_tv_lustica_bay_vileKompanija Luštica Development AD učestvovala je u finansiranju sanacionih radova na dijelu zgrade stare opštine i sportske hale Župa u Tivtu. Obezbijedila je 5.882 eura za zamjenu prozora i vrata.

– Ovom donacijom je zaokružen iznos od 150 hiljada eura koliko je za donacije i sponzorstva kompanija obezbijedila u 2015.godini. Toliki iznos je predviđen i u ovoj godini, saopštila je izvršna marketing menadžerka Luštica Development Slavica Milić.
Tokom prošle godine kompanija je sponzorisala sportske klubove „Teodo“, „Sloga”, „Boka“, Aikido klub i druge, potom Centar za kulturu, monografiju Tivatski slikari i brošuru o Tivtu, nabavku prvih solarnih klupa, kao i radove u osnovnoj i srednjoj školi u Tivtu, sanaciju fasade stambeno-poslovne zgrade u Radovićima, kao i nekoliko donacija za zadravstveni sistem, poput Doma zdravlja Tivat, bolnice u Kotoru i drugo.
U okviru podrške mladima i razvoju lokalne zajednice, sportskih i kulturnih sadržaja, Luštica Divelopment AD do sada je uložila 869 hiljada eura za različite projekte, sportske i kulturne sadržaje i organizacije i javne ustanove u Crnoj Gori.

Picerija i restoran

Pored podrške sportskim timovima i organizacijama, ove godine će kompanija nastaviti podršku razvoju lokalne zajednice kroz finansiranje kulturnih i sportskih aktivnosti, projekata iz oblasti energetske efikasnosti i slično.

– U jezgru našeg projekta koji se ubrzano razvija jesu aktivan, zdrav život, porodica i prijatelji, kultura, kao i razvoj lokalne zajednice. Zato i želimo da naše investicije u sport, kulturu i tivatsku zajednicu rastu jednako kao i naš projekat, i da zapravo zajedno, kao pravi partneri, kreiramo Luštica Bay kao vodeći centar aktivnog i zdravog življenja na Jadranu, dodala je Milić.
Kompanija razvija projekat Luštica Bay, novi grad na Jadranu, koji će imati sedam hotela, dvije marine, prvi profesionalni golf teren sa 18 rupa, više od 1000 stanova, 500 vila i gradskih kuća, sportske objekte i sadržaje, kao i druge objekte koji će upotpuniti izgled i funkcionalnost grada.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code