Mačkice – dežurni krivci?

Mačkice – dežurni krivci?

6
Podijeli

“Ruski rulet” nad novskom skalinadom pisao je Radio Jadran 25.06.2018. i dalje:

“U Ulici Save Kovačevica, iznad skalinade, podno Starog grada u Herceg Novom, srušena su dva stara ulična kamena-graničnika. Jedan je pao niz strminu i oštetio ogradu, a drugi prijeti da se takođe sruši, primjetio je odmah po dolasku u Herceg Novi na odmor iz Minhena, Novljanin, naš redovan čitalac i hroničar, Đorđe Matković.”

Picerija i restoran

U utorak (31. 07. 2018.) naveče oko 20:30h prošao sam skalinadom i na istom mjestu primijetio da je na strmini pokošena trava i korov!

Dakle, radnici Komunalnog su bili na mjestu saobraćajke i radili oko oborenog kamena-graničnika. Izgleda da je sa njima bio i anđeo čuvar…

Da li i dvije mačkice koje se tu igraju kao i prolaznici imaju anđela čuvara, to ostaje da se vidi.

Desi li se nesreća pa se kamen-graničnik oburva i poklopi nekoga, onda se može tvrditi da su krive dvije mačkice koje se tu igraju i privlače pažnju i starih i mladih. Tako se može najjeftinije izvući iz problema…

Đorđe Matković

6 Komentari

  1. Sanajem da Komunalno hoće da ova dva pala kamena graničnika proglasi umjetničkom instalacijom, ali još uvijek ne mogu da se slože kakvo ime treba da joj daju……..

    7
    2
  2. Molllimoo radio Jadran da se ne “mjesa” u opseznu tajnu,super tajnu,akciju,kodnog imena”macak u cizmama” koju sprovodi komunalna policija a koja je u toku na rasvjetljavanju gnusnog cina koji je i predmet gore pomenute super,super tajne akcije.pssssssst !

    11
    2

Ostavite komentar

*

code