“MAČOR U ČIZMAMA” NAJBOLJA PREDSTAVA KOTORSKOG FESTIVALA POZORIŠTA ZA DJECU

“MAČOR U ČIZMAMA” NAJBOLJA PREDSTAVA KOTORSKOG FESTIVALA POZORIŠTA ZA DJECU

80
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Po odluci dječjeg žirija, pobjednik 23. Kotorskog festivala pozorišta za djecu je Gradsko pozorište iz Podgorice sa predstavom “Mačor u čizmama”.

Iz direkcije kotorskog festivala su pojasnili da je prva nagrada dodjeljena “zbog nezaboravnog putovanja u svijet basne u kojem se radom i upornošću stiže do krune sopstvenih snova i neposredne komunikacije između publike i aktera tog svijeta.
Drugu nagradu osvojio je ruski teatar iz Vologde sa predstavom “Karmen”, a treću “Zaboravljena zemlja” grčkog “Merlina”.
Specijalna nagrada dodijeljena je glumici Jeleni Simić iz Gradskog pozorišta. Žiri grada Kotora nagradu je dao Gradskom pozorištu za predstavu “Čarobnjak iz Oza”.
Kotorski festival i crnogorski ASSITEJ specijalne nagrade dodijelili su pozorišnoj trupi “Joj evo ih ovi” iz Novog Pazara koja je izvela predstavu “Beton mahala” i “Zetskom domu” sa Cetinja za predstavu “Ivica i Marica”.
Svečanom dodjelom nagrada tako je sinoć na Trgu od oružja završena magija glume i igre, a ključeve grada potpredsjedniku Opštine Kotor, Branku Nedoviću vratila je predstavnica djece Anastasija Sredojević.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code