Mali admiral Bokeljske mornarice, Novljanin Luka Kovačević, kod Katića

Mali admiral Bokeljske mornarice, Novljanin Luka Kovačević, kod Katića

12
Podijeli

Predsjednik Opštine Herecg Novi, Stevan Katić ugostio je danas Malog admirala Bokeljske mornarice, Luku Kovačevića. Uz čestitiku na izboru i prigodan poklon, predsjednik je izrazio zadovoljstvo što je Mali admiral najstarijeg udruženja pomoraca, čija tradicija datira čak od IX vijeka, baš iz Herceg Novog.

Poželio mu je da tokom jednogodišnjeg mandata dostojno predstavlja Herceg Novi i Bokeljsku mornaricu, ali i uživa u počasti koju je dobio, saopšteno je iz Službe za informisanje Opštine.

Picerija i restoran

Mali admiral se zahvalio na prijemu i izrecitovao dio loda – pohvala Svetom Tripunu koje je 27. januara govorio sa lođe kotorske katedrale, posvećene ovom svecu, i to onaj dio koji šalje poruku sloge, sreće i ljubavi. Kako je rekao, srećan je zbog nove dužnosti, koju je rado i spremno prihvatio.

Predsjednik Podružnice Bokeljske mornarice Herceg Novi, Miro Marić objasnio je da je osmogodišnji Luka izabran za Malog admirala na sjednici Admiralata i Upravnog odbora Bokeljske mornarice. Istakao je da je Luku za izbor preporučio odličan uspjeh u školi, bavljenje sportom, kao i tradicija pomorstva u porodici.

Dodavši da je Lukin predak bio učesnik Pobune mornara u Boki Kotorskoj, Marić se zahvalio lokalnoj upravi na sjajno organizovanom obilježavanju stogodišnjice od ovog događaja, kao i na podršci u radu hercegnovske Podružnice Bokeljske mornarice.

12 Komentari

 1. Kako je Katic dosao a ovo mjesto pozera? Sta Maric radi za Bokeljsku Mornaricu? Ta podruznica HN gubi svoje clanove…mladih nema….zasto? Jer Maric pametuje i nema organizacione sposobnosti

  17
  12
 2. Da li je moguce da na ovakvu vijest gdje se pominje mali djecak ima vas dezurnih isfrustiranih negativaca, ocigledno toliko bezposlenih da im je negativno komentarisanje na portalima jedina obaveza u zivotu? Cestitke malom bicu

  15
  29
 3. Nešto mi govori da bi ovaj mali bolje riješio neka bitna gradska pitanja od Katića i vladajuće garniture,možda bi ga trebao konsultovat u vezi led rasvjete,surlaša,bolnice…

  22
  30
 4. Katicu, samo putujes po raznim destinacijama i poziras za naslove lokalnih medija. Gradonacelnik jednog prelijepog grada treba da bude kreativan i da radi na njegovom boljitku i boljitku svih gradjana. Iz dana u dan demagozi dokazuju svoju nesposobnost. Ipak je benzinska pumpa Vas limit.

  34
  16

Ostavite komentar

*

code