Mali džudisti “Igala”sa 12 medalja i peharom na “Kupu Tivta 2017”

Mali džudisti “Igala”sa 12 medalja i peharom na “Kupu Tivta 2017”

0
Podijeli

Ovog vikenda, 24 takmičara džudo kluba “Igalo”, sa trenerima Nikolom Brajevićem i Katarinom Mustur, učestvovali su na Međunarodnom džudo turniru “KUP Tivta 2017”.

Na turniru se nadmetalo 28 klubova, sa 348 takmičara iz šest država: Albanije, Kosova, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.
Džudo klub “Igalo” vratio se kući sa 12 medalja. Ostvareni rezultati takmičara, u konkurenciji mlađih poletaraca: Strahinja Murišić I mjesto, do 19kg. Božo Tomašević I mjesto, do 21kg, Marko Ćetković do 27 kg, II mjesto i Andrija Vasiljević do 27kg, I mjesto.

Picerija i restoran

U konkurenciji mlađih poletarki: Nikolina Kokot 25kg, III mjesto. Nikolina Tomašević do 31kg, I mjesto i Andrea Vučetić do 40kg, I mjesto.

U konkurenciji poletaraca: Matija Milunović do 34kg, III mjesto. U konkurenciji mlađih pionira: Vanja Jelić do 31kg, III mjesto, Marko Milunović, do 38kg, III mjesto.

U konkurenciji mlađih pionirki: Marijana Stojiljković do 25kg, I mjesto, Marija Sjekloća, do 36kg, III mjesto.
Pored ovih rezultata, džudo klub “Igalo” se vratio sa peharom kao najuspiješniji klub na kupu “Tivat” u konkurenciji mlađih poletaraca.

– Veoma smo zadovoljni učinkom naših takmičara. Djeca koja su učestvovala, a nisu ostvarila plasman, takođe su pokazala izvrsne borbe, što je takođe jedan vid uspjeha za njih same. Nadamo se da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima. Očekuju nas velike pripreme, odmah nakon praznika – navodi Katarina Mustur.
Kao i svake godine, u februaru , džudiste Igala očekuje Međunarodni džudo kup “Mimoza”, gdje će biti domaćini velikom broju takmičara.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code