MALI JADRANAŠI NAJBOLJI NA F6 TURNIRU

MALI JADRANAŠI NAJBOLJI NA F6 TURNIRU

180
0
Podijeli

Proteklog vikenda na ljetnjem bazenu Jadran na Škveru održan je turnir F6 Regionalne Vaterpolo Lige, za dječake rođene 2001 godine i mlađe, gdje je ekipa Jadrana još jednom pokazala izraziti kvalitet te u izuzetno jakoj konkurenciji osvojila prvo mjesto.

Turnir se igrao po sistemu svako sa svakim, u 5. takmičarskih kola i okupio je 6 najboljih ekipa iz Hrvatske, Crne Gore i Srbije, Šibenik, Mornar BS – Split, OVK Pošk – Split, Crvena Zvezda – Beograd, Cattaro – Kotor i Jadran – Herceg Novi.
– Kompletni ovogodišnji rezultati koji su postignuti u takmičenjma mlađih vaterpolo selekcija, Olimpijskim nadama – gdje smo rezultatima zaslužili titulu najboljeg kluba, rezultatima na Prvenstvima CG kao u turnirrima Tomo udovičić i ovom F6 pokazuju da se u našem kluba izuzetno kvalitetno i posvećeno radi – saopšteno je iz VPK Jadran.
Pored osvajanja prvog mjesta na ovom turniru, Jadran je dobio i priznanje za odličnu organizaciju turnira, uz komentare svih gostujućih ekipa da su uživali igrajući na bazenu na Škveru.
Za šampionsku ekipu Jadrana nastupali su Lazar Bovan, Andreja Šofranac, Uruš Vučurović, Nikola Jančić, Luka Šofranac, Danilo Radović, Filip Radović, Vladimir Vavić – kapiten, Mirko Sijerković, Marko Radanović, Stefan Klisura, Tomo Malović, Đorđe Marić, Nikola Ilić, Setfan Subotić.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code