Mali Novljani na Kotorskom festivalu pozorišta za djecu

Mali Novljani na Kotorskom festivalu pozorišta za djecu

718
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

gradska biblioteka 2JU Gradska biblioteka i čitaonica Herceg Novi učestvovaće na Kotorskom festivalu pozorišta za djecu sa programom “Mladi novski knjigoljupci”. Novljani će nastupiti u okviru pratećeg programa festivala pod nazivim “Dječije scensko stvaralaštvo”, u srijedu 6. jula u 19:30 na Pjaci od kina u Starom gradu Kotoru.

Učesnici programa biće djeca uzrasta od 5 do 15 godina, njih oko 20-oro, koja su tokom godine bila polaznici redovnih subotnjih programa Biblioteke – “Igrom do knjige” i “Čitam, maštam, stvaram”. Program je kolažnog karaktera, a učestvovaće mladi novski “knjigoljupci”, koji će na osobite načine predstaviti svoje omiljene književne junake iz popularnih djela za djecu, različitih književnih vrsta. Ideja je da se djeca motivišu i podstaknu na uživanje tokom čitalačkih pustolovina, a publika da se zabavi i podjesti na divne likove iz svijeta književnosti. Jer, kako je kazao savremeni španski autor, Karlos Ruiz Safon: “Knjige su ogledala, u njima vidiš samo ono što već postoji u tebi”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code