Mali stonoteniseri u Nišu: Krivokapić bronzani, Karanović u Top 16 turnira

Mali stonoteniseri u Nišu: Krivokapić bronzani, Karanović u Top 16 turnira

3
Podijeli

Mladi stonoteniser, devetogodišnji Jakša Krivokapić, član STK Novi iz Herceg Novog, osvojio je bronzanu medalju na međunarodnom turniru pod nazivom „Andro Grand Prix 2017“ u Nišu, u konkurenciji najmađih pionira. Luka Karanović, drugi predstavnik kluba, je uspio da uđe u Top 16 igrača turnira.

Međunarodni turnir u Nišu, koji organizuje STK Železničar iz ovog grada, u saradnji sa Stonotenskim savezom Srbije i Regionalnim stonotenskim savezom Niš, okupio je preko 60 učesnika iz 10 zemalja, među kojima su Bugraska, Rumunija, Moldavija, BiH, Srbija i druge.

Picerija i restoran

Jakša Krivokapić i Luka Karanović bili su jedini predstavnici STK Novi, njih je u Nišu predvodio iskusni trener i legenda ovog sporta, Šabo Čekić.

Odlazak u Niš STK Novi pomogla je lokalna Turistička organizacija i time na najbolji način pomogla promovisanje Hereg Novog  na ovom međunarodnom turniru.

3 Komentari

  1. Bravo Jaksa,ti si car i legenda ovog sporta,bravo za tebe i tvoje roditelje prestavio si grad u pravom svijetlu,bravo za Herceg Novi,sve pohvale treneru Sabu.

Ostavite komentar

*

code