Mali Tivćani sakupili 1088 eura za Martinovo liječenje

Mali Tivćani sakupili 1088 eura za Martinovo liječenje

847
0
Podijeli

halloween-tivat-311016-2Rezbareći bundeve u naselju Porto Montenegro i humanitarnim programom “Bundeve za Martinov osmijeh” Tivćani su prikupili je 1.088 eura za liječenje i rehabilitaciju dvogodišnjeg Martina Stepanovića iz Zelenike. Prvo mjesto osvojile su učenice Muzičke škole Petra Čelanović, Dunja Kozušina i Isidora Aksentijević, drugo  Jelena Đorđević i Jovana Nikolić i treće mjesto Bobana Tešić, Tijana Stanišić i Teodora Radošević. Žiri su činili: Slavica Vulanović ispred Dječjeg saveza Tivta, profesorica likovne umjetnosti u SMŠ “Mladost” Milica Krivokapić, akademski slikar Zoran Kruta i Ivanka Segenj iz restorana “One”.

Nagrađena je kreativnost ali i humanost takmičara, gimnazijalaca Srednje mješovite škole “Mladost” i Srednje muzičke škole, Dječjeg saveza Tivat, kao i internacionalne škole Knightbridge school.

Picerija i restoran

U humanitarnoj misiji učestvovali su i zaposleni u kompaniji “Adriatic Marinas”, predstavnici lokalnih institucija, Tivćani i posjetioci nautičkog naselja i tradicionalno osoblje restorana “One” u Porto Montenegru.

Specijalnu nagradu osvojila je djevojčica Anastasija Đurović, za koju je prošle godine prikupljena pomoć na ovom istom događaju, jer je bolovala od leukemije. Sve takmičare u rezbarenju bundeve, maškarane učesnike i humanitarce koji su se potruditi da što više novca prikupe za drugara Martina, fotografisao je besplatno tim fotografskog studija “Miko”.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code