Mališani i vaspitačice vrtića “Naša radost” kod Nataše Aćimović

Mališani i vaspitačice vrtića “Naša radost” kod Nataše Aćimović

2719
0
Podijeli

Delegaciju djece i osoblja Vrtića sa Savine, koji  privremeno borave u Igalu u Zadužbini Ukropona i Srednjoj Školi Ivan Goran Kovačić, primila je predsjednica Opštine, Nataša Aćimović.

acomovic-i-vrticNjih osamnaestoro, uz pomoć vaspitačica, izveli su recitaciju u znak zahvalnosti lokalnoj upravi za brigu o njihovom smještaju nakon što je zgrada na Savini zatvorena zbog klizanja terena.

Picerija i restoran

Vaspitačice vrtića “Naša radost” kazale su da su uslovi  za rad u adaptiranim prostorijama Srednje škole “Ivan Goran Kovačić” dobri.

Aćimović je istakla  da je srećna što je lokalna uprava doprinijela da se problem riješi i što  potvrđuju brojni osmjesi da je posao kvalitetno urađen. Poželjela je malim sugrađanima da u tim prostorijama steknu još puno znanja i prijatelja.

Kao sjećanje na ovaj prijem, predsjednica Opštine je mališanima poklonila knjigu Bosiljke Pušić “Bašta od papira”.

U prostorijama Srednje škole, na oko 400 metara kvadratnih, uređeno je šest prostorija i sanitarni čvor, što zadovoljava potrebe vrtića za boravak djece uzrasta od 3 do 6 godina.

Zahvaljujući angažovanju lokalne uprave i u saradnji sa Srednjom mješovitom školom, kvalitetno i brzo je prevaziđen problem koji je nastao zbog neuslovnosti stare zgrade vrtića. Investicija će se dvostruko isplatiti, jer će kada djeca napuste adaptirane prostorije i pređu u novi Vrtić, one ostati Sarednjoj školi za njene aktivnosti.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code