Maloljetnik (13) osumnjičen za provale u markete na Toploj i krađu butika

Maloljetnik (13) osumnjičen za provale u markete na Toploj i krađu butika

7
Podijeli

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili četiri krivična djela i to tri krivična djela teška krađa u pokušaju i jedno krivično djelo teška krađa.

–  Službenici CB Herceg Novi su rasvijetlili četiri krivična djela iz oblasti imovinskih delikata i identifikovali maloljetnog A.A. (14) iz Berana koji je kako se sumnja počinio tri krivična djela teška krađa u pokušaju i jedno krivično djelo teška krađa. Maloljetni A.A. je, kako se sumnja, krivično djelo teška krađa počinio na način što je, 22.07.2017. godine u mjestu Bijela, upotrebom fizičke snage polomio vrata butika i otuđio veću količinu garderobe. Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku – saopštavaju iz policije.

Picerija i restoran

On je, kako se sumnja, počinio tri krivična djela teška krađa u pokušaju tako što je u noći između 22.07. i 23.07.2017. godine došao do marketa „Idea“ koji se nalazi u ulici Orjenski bataljon, kojom prilikom je upotrebom fizičke snage polomio staklo na ulaznim vratima i odustao u namjeri da uđe u objekat. On je takođe, kako se sumnja, iste večeri izvršio još dva krivična djela teška krađa u pokušaju, na način što je na marketu „Idea“ i „Voli“ polomio stakla na ulaznim vratima ali je odustao od namjere da uđe u market „Voli“, dok je prilikom izvršenja krivičnog djela u marketu „Idea“ spriječen u namjeri ulaska od strane policijskog službenika.

S obzirom da maloljetno lice u momentu izvršenja krivičnih djela nije bilo krivično odgovorno, odnosno bilo je staro 13 godina (u međuvremenu je napunilo 14 godina), spisi predmeta o rasvijetljenim krivičnim djelima za koje ovo lice ne može krivično odgovarati, dostavljeni su na upoznavanje nadležnom tužiocu.

7 Komentari

 1. Mali je supermen…istu noć Bijela,Herceg novi…nešto sumnjam da je to sam odrađivao,da ga nije neko stariji vozio autom od tačke a do tačke b..I što sad maloljetan,nikom ništa.Malo u dom da savlada tehnike provaljivanja da nemora lomit stakla.Biće od njega dobar provalnik do punoljetstva.Pink panter..
  E jadna državo.Ovoga nije bilo u Titovo vrijeme,ni cajki,ni droge,ni djece koja nepoštuju ništa i nikog.

 2. Gdje su ti roditelji čija se djeca od 13,14 smucaju po gradu u 3,4 ujutru?! A da ne govorim o kriminalu u tim godinama,pa šta će da rade u ta doba nego da prave dar mar. Ja sam u tim godinama mogla uru izać da prošetam,a to nije bilo tako davno…

  26
 3. Haos je svako vece u ulici Orjenskog bataljona bas ispred “Idea-e”. Klinci slicnog uzrasta bacaju stolice isred kafane i remete javni red i mir do kasno u noc. Samo cekam da krenu da lome auta i stakla od “Idea-e”.

  25
 4. Svako jutro od 03 do 04.30 je haos na novosadski ali niko od nadležnih za javni red i mir ne dolazi.
  Takav haos nema ni u filmu.
  To treba vidjeti.

  29
  1

Ostavite komentar

*

code