MANDIĆ POZIVA NA ODGVORNOST IZVOĐAČA RADOVA NA KOLEKTORU?

MANDIĆ POZIVA NA ODGVORNOST IZVOĐAČA RADOVA NA KOLEKTORU?

236
0
Podijeli

kolektor radovi zelenika2Najavljeni sastanak sa predstavnicima Vodakoma, Dahlema, Društva za izgradnju vodovodne i kanalizacione infrastrukture u Opštini Herceg Novi, kao i izvođača turske firme Ćeltikćoglu, nije održan zbog obaveza predsjednika Dejana Mandića, ali i predstavnika Dalema. Radovi na kolektoru i dalje kaskaju.
Novi sastanak je zakazan za ponedjeljak kada će kako je najavljeno, izvođač ponovo biti opomenut i dobiće ozbiljne preporuke kako bi ispunio ugovorene obaveze na izgradnji kanalizacione mreže sa pumpnim stanicama, vrijednosti oko 18,8 miliona eura. Ima nagovještaja i da će predstavnici investitora pozvati na odgovornost izvođača i postaviće mu ultimatum da se radovi pojačajau, kako već prolongirani rokovi ne bi bili dovedeni u pitanje.
Podsjećamo još 8.oktobra je vlasnik turske kompanije Adnan Ćeltikćoglu sa saradnicima pravdao zakašnjenje komplikacijama i složenošću terena, neriješenim pitanjem vlasništva nad zemljištem.
– Istina je da nemaju radne snage i da još uvijek nisu organizovali sva gradilišta i novog podizvođača – ocijenio je tada predsjednik Opštine Dejan Mandić, koji će ovoga puta morati da “ubrza” stvari da bi kolektor bio završen do idućeg ljeta.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code