Manifestacija “Crna Gora u ritmu Evrope” u Kotoru

Manifestacija “Crna Gora u ritmu Evrope” u Kotoru

562
0
Podijeli

crna-gora-u-ritmu-evropeUgovor o aktivnom učestvovanju Opštine Kotor u manifestaciji “Crna Gora u ritmu Evrope” biće potpisan sjutra sa predstavnicima te manifestacije u prostorijama opštine u 9 časova. Finalno takmicenje „Crna Gora u ritmu Evrope” održaće se u Podgorici u martu 2017. godine.

Manifestacija “Crna Gora u ritmu Evrope” je osmišljena u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u životu na opštinskom i regionalnom nivou – Bijelom knjigom EU o mladima, a namjenjena je djeci osnovnih i srednjih škola. Njen cilj je podsticanje, razvijanje, prepoznavanje i očuvanje mladih talenata u Crnoj Gori, promocija interkulturalnosti, tolerancije, ravnopravnosti polova, poštovanje ljudskih prava, različitosti, saradnje i cjeloživotnog učenja.

Picerija i restoran

Djeca opština Crne Gore se pripremaju da učestvuju i predstave svoju opštinu kao i zemlju Evrope koja im bude dodijelio organizator manifestacije „Crna Gora u ritmu Evrope” na finalnom tv prenosu svih gradova, a uz direktan televizijski prenos sa nacionalnom pokrivenošću. Djeca koja budu predstavljala svoju opštinu predstaviće se, kroz pjesmu i moderan ples, na stranom jeziku odnosno na jeziku Ambasade koju im dodjeli organizator.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code