Marko Miletić prvi stranac na teniskom turniru Youth Cup Bavaria 2016

Marko Miletić prvi stranac na teniskom turniru Youth Cup Bavaria 2016

1269
4
Podijeli

marko miletic tk hn 030216 2Mladi teniser teniskog kluba Herceg Novi Marko Miletić počeo je pripreme za Youth Cup Bavaria 2016. Riječ je o takmičenju koje okuplja najtalentovaniju djecu pokrajine Bavarska i zatvorenog je tipa. Marko je prvi stranac koji je dobio specijalnu pozivnicu da učestvuje na turniru što je velika stvar za grad Herceg Novi i državu jer će to biti prvi put da jedan strani državljanin učešće na turniru na kojem učestvuju samo igrači iz Njemačke, saopšteno je Radiju Jadran iz ovog kluba.
Organizator turnira je bio ljetos u Boki i snimio je Markovu igru i vidio njegove dosadašnje rezultate. On je čak bio i vicešampion Evrope na razvojnom kampu u Českoj.
To ga je preporučilo da odmah pozivnicu za učešće na prestižnom turniru, nakojem se očekuje veliki broj menadžera iz Evrope. Marku je velika čast da predstavi svoj grad u Minhenu u najboljem svijetlu, poručuju iz TK Herceg Novi.
Na turnir će putovati i njegov klupski drug Vukan Zavišin. Putuje se 17. maja, a povratak je predviđen po završetku turnira koji se održava od 19-22 maja.

4 Komentari

Ostavite komentar

*

code