Marko Petković novo pojačanje Jadrana Carine

Marko Petković novo pojačanje Jadrana Carine

1853
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Marko Petković jadranIgrač lijeve strane, Marko Petković novi je član tima Jadrana Carine, saopšteno je iz ovog kluba.

Marko je rođen 1989. godine, ponikao je u vaterpolo klubu Beograd, a u bogatoj sportskoj karijeri branio je boje: turskog Galatasaraja, Budve M-Tel, Barcelonete, Radničkog iz Kragujevca, a u protekloj sezoni igrao je za Miškolc iz Mađarske.

Picerija i restoran

Sa ekipom Galatasaraja osvojio je prvenstvo Turske 2008/09, sa Budvom M-Tel prvenstvo i KUP Crne Gore, te učestvovao na F4 Lige Šampiona 2011. godine u Rimu. U tri sezone igranja u Barceloneti osvojio je 3 titule i 2 KUP-a Španije, te Ligu Šampiona 2014 godine. Igrajući za Radnički iz Kragujevca osvojio je KUP Srbije 2015 godine.

„Izuzetno sam srećan što se nakon godine igranja u Mađarskoj  vraćam u jedan jako ozbiljan klub, kakav je Jadran Carine. Klub sa jako ozbiljnim radom, na čelu sa trenerom Vladimirom Gojkovićem. Od mlade ekipe sa jako velikom potencijalom očekujem uspješnu sezonu, kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni. Daću sve od sebe da rezultati i sezona koja je pred nama bude takva“, kazao je Petković, navode iz kluba.

1 komentar

  1. Još da dovedete penzionera Kovačića iz Splita i onda se pitate što vam mladi pobjegoše put Srbije.
    Politika kluba vam je veoma veoma loša.
    Možda nekom odgovara.
    0    0

Ostavite komentar

*

code