Marko Radosavljević državni prvak u sportskom ribolovu na moru štapom iz usidrene...

Marko Radosavljević državni prvak u sportskom ribolovu na moru štapom iz usidrene barke

1991
0
Podijeli

U Baošićima je održan II krug državnog prvenstva u najpopularnijoj, ali ujedno i najtežoj disciplini u sportskom ribolovu na moru – štapom iz usidrene barke za seniore. Učestvavala su 34 takmičara iz 16 klubova.

sportski ribolov prvenstvo 0805Prvo mjesto osvoio je  Slobodan Svilanović (“Ribar” Baošići) sa 3.450 bodova, drugo Marko Radosavljević (“Igalo”) sa 3.330, a treće Ljubinko Vrbnjak (“Meljine”) sa 3.250  bodova.

Picerija i restoran

Na osnovu rezultata postignutim u ovom i  I krugu, koji je održan 10.aprila u Igalu, državni prvak za 2016. godinu u ovoj disciplini postao je Marko Radosavljević iz KSR “Igalo”, sa 4 plasmanska boda, drugi je Zdravko Damjanović iz KSR “Ribar” Baošići sa 5, a treći Aleksandar Milosavljević iz KSR “Igalo” sa 10 plasmanskih bodova.

Nakon dodjele medalja i svečanog zajedničkog ručka selektor reprezentacije Ante Arapović objavio je spisak kandidata koji će se kroz dva izborna takmičenja boriti za mjesto u državnoj reprezentaciji. Oni  će od 24. septembra do 1. oktobra učestvovati na 52. svjetskom prvenstvu u ribolovu štapom iz broda u Tivtu.

Današnje takmičenje u Baošićima organizovali su  Savez za sportski ribolov na moru Crne Gore i KSR “Ribar” Baošići.

Takmičarska sezona se nastavlja već iduće nedjelje, kada će u Tivtu biti održan II krug državnog prvenstva štapom iz barke za juniore U21.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code